Нападателят на Левски Станислав Костов е категоричен, че с огромно желание

...
Нападателят на Левски Станислав Костов е категоричен, че с огромно желание
Коментари Харесай

Станислав Костов: Бих си изпълнил договора с Левски до края с огромно желание

Нападателят на Левски Станислав Костов е безапелационен, че с голямо предпочитание би изпълнил контракта си с 26-кратните първенци на България.
 Левски - Лудогорец ще се играе на националния стадион
Футболистът бе определен за състезател на 28-ия кръг на Първа лига, като по време на награждаването футболистът сподели, че по време на зимната пауза е имал предложения от Турция, само че е предпочел да остане при " сините ", където акцентира, че се усеща благополучен. Нападателят към този момент има 20 попадения от старта на шампионата и еднолично оглавява листата на реализаторите.

" Дано стигна по-нагоре. Аз съм подвластен от моите сътрудници. Те ми подават, аз въвеждам. Радвам се, че оказвам помощ на Левски. Дано продължа по този начин и да се развъртвам като футболист.



Не мисля, че разликата с Лудогорец е толкоз огромна. Биха ни преди месец, само че се надявам, че след три дни, ни ще създадем по-силен мач.

Когато излязат основни фигури е мъчно, само че по тази причина сме тим, 25 индивида, всеки е подготвен да помогне. Надявам се, че на който и да заложи господин Дерменджиев, няма да го разочарова.

Има колектив, сплотени сме, оказвам помощ си. Последния мач се видя, всички се сбихме, дадохме всичко от себе си, показахме борба и темперамент, и показахме, че сме един тим.

Аз почтено да кажа, не съм мислил какво ще стане след края на сезона. Чувствам се добре в Левски, по тази причина зимата отхвърлих да напусна. Не ми е фикс концепция да напусна. Не знам какво ще стане лятото. Щастлив съм, хората ме почитат.

Бих си извършил контракта с Левски до края с голямо предпочитание. Мечтая за Интер, но няма да стигна до там. Вече не съм на 20 години, тъй че ще забележим. Да. Фен на Интер съм. Икарди си потегля, може да ме вземат, ще им пиша ", сподели Костов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР